За нас

„Лудите мечки – Crazy Bears“ е клуб за пешеходен туризъм, в който членуват хора от всякакви възрасти, с различни интереси, но обединени от обща цел. Първият ни преход организираме в края на Юли 2020 година, когато 13 души се изкачваме до хижа „Тъжа“ и връх Марагидик. Няколко пъти месечно нашата група организира преходи до върхове и хижи в България, като всеки е добре дошъл да се присъедини. Често начело на групата застават професионални планински водачи, но въпреки това участието в събитията е безплатно. Ние сме и клуб, ние сме и група ентусиасти, но най-вече ние сме екип. След дъжд, сняг, мъгла, студ, жега знаете ли какво доставя радост в очите ни? Доставя го това, че се събрахме в тази група толкова много и различни по интереси, години и разбирания хора, които имат една цел – любовта към планината. Тя ни изгради и усъвършенства като екип.

Помагаме на хората да станат активни в природата

Като активен Планински клуб, ние от екипа на „Лудите мечки“ се опитваме да провокираме интереса на хората към планинарството и всякакви дейности на открито. Ние съществуваме, за да събираме хората и да споделяме любовта си към планината. Ние ценим нашата общност и приветстваме всички да станат наши активни членове и да присъстват на нашите безплатно организирани събития с преспиване в уютни горски хижи, на палатки и други. От непосветен до експерт, тук има място за всеки.

275293207_7286739598034444_5325812578223523293_n

Включете се към нашите събития

Участвайки в събитие на нашият клуб, Вие ще допринесете за развитието и благополучието на вашата група. Бъдете на открито и връщайте, като водите група, споделяте уменията си, помагате за ремонта на обществени пътеки или говорите за опазване на природата. Практически опции изобилстват във всеки ъгъл на организацията.

Мисията на клуба е да стимулира обществения интерес към нашия планински район, както и защитата, насладата и разбирането на природата.

Ние сме и клуб, ние сме и група ентусиасти, но най-вече ние сме екип.

0 Miles
From the city centre
0 -Acre
Outdoor activity centre
0
five star rating
0
членове
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Информация за клуба

СТД „ЛУДИТЕ МЕЧКИ“

Уважаеми приятели, мечета! На 28 юли 2022 година в с. Зая, община Дряново, област Габрово се учреди ново Туристическо Дружество…

Read More

Нужна екипировка за зимата

Екипировка за зимата Каква екипировка е нужно да носим в раницата и върху себе си по време на зимни преходи…

Read More
Follow Us