Партньори

Нашите партньори

Представяме Ви нашите партньори, които помагат за развитието ни.

Специализиран магазин за туристическа, къмпинг и зимна екипировка.

Водеща българска компания за продажба на спортни стоки от доказани световноизвестни марки. От 2009 година сме официален партньор и част от SPORT2000 International.

Магазин за алпийска и туристическа екипировка с доказано качество.

В Оптики Леонардо ще намерите качествено обслужване и традиция в предлагането на модерни дизайнерски очила.

DayOff е бутиков магазин, специализиран в продажбата на ски екипировка, туристически обувки, планинско и спортно облекло. Това е първият и единствен вносител в България на италианската марка Montura, която има дистрибутори в цял свят. 

Всички чорапи с марка Pirin Hill са произведени в семейната ни фабрика в град Русе. Натрупаните с годините знания и опит в работата с марки във Великобритания, Франция и Германия са базата, на която марката Pirin Hill стъпва при идеята да предложи на българските потребители висококачествени продукти с атрактивен дизайн на разумни цени.

Тук ще намерите всичко необходимо за планинарство, къмпинг и приключения сред природата с добро качество и достъпни цени, директно от производител и вносител.

Продуктите вече са пример за катерачи, алпинисти, ски алпинисти, както и за професионалисти при работа на високо и ентусиасти на открито по целия свят.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ ДНЕС!

Готови ли сте да откриете нови приключения?